Varbergs bästa kakelbutik, Kakel, Klinkers & Badrumsinredning

Proffessionell rådgivning

Vi hjälper dig med renovering av ditt badrum

Vi är Varbergs centrala kakelbutik med stort utbud av kakel, klinkers och granitkeramik.

Varmt välkommen till Varbergs bästa kakelbutik.

TOTALENTREPRENAD

En totalentreprenad för ditt badrum  betyder att entreprenaden tar på sig hela ansvaret av din byggnation, allt från installation av tätskikt, montering av kakel, el, vvs etc.


Det här är en utveckling som passar både dig som beställare och oss. En totalleverantör = en kontaktperson för beställaren - Enkelt, tryggt och kostnadseffektivt! Detta blir oftast en billigare lösning eftersom det är mycket som man inte får eller kan göra själv när man ska göra om badrummet. Så det är det vi menar med Totalentreprenad. Kontakta oss så hjälper vi dig med renoveringen av ditt badrum!

Vi ritar ditt badrum

Rita & Designa

Att renovera ett badrum eller ett kök är ett ganska stort projekt - för många är det dessutom första gången de ska göra det. På Ceramocs hjälper vi er att planera och visualisera detta.

PLATTSÄTTNING & MATTLÄGGNING

Ceramics monterar all slags keramik, natursten samt våtrumsmattor för golv & vägg. I vår butik hittar du ett stort utbud av kakel, klinkers, natursten och våtrumsmattor varmt välkommen!


SPACKLING & TÄTSKIKT

Vi spacklar allt från små till stora ytor.

Ceramics är aktoriserade genom GVK. Våtrumsintyg erhålls på alla våra tätningsarbeten.

ROT-AVDRAG

FÅ REDUCERAT PRIS MED HJÄLP AV ROT-AVDRAG


Rotavdraget ger dig 30 % skattereduktion på arbetskostnaden när du renoverar eller bygger om. Skattereduktionen får du direkt vid betalning.

På Ceramics kan du som privatperson få vägledning när du ska köpa tjänster där ROT-avdrag kan bli tillämpligt.